Artikkelit

Teollisuuden lämmitysratkaisut energiasiirtymään Thermonilta
07.03.2024

Suomen paikallinen lainsäädäntö yhdessä EUn määräyksien kanssa asettavat yritykset keskeiseen rooliin ilmastotavoitteiden toteuttamisessa. Käytännössä päämäränä on puolittaa nykyiset ilmastopäästöt 2035 mennessä, jotta hiilineutraaliuden tavoite on saavutettavissa vuonna 2050.

Lue lisää
Tervetuloa taloon Rami Hakala!
10.11.2023

Pistesarjojen uusi toimitusjohtaja Rami Hakala on astunut tehtäviinsä luottavaisin mielin: jo ensivaikutelman perusteella talosta löytyy sekä raudankovaa osaamista että innostavaa kehityspotentiaalia.
Lue lisää...

Lue lisää
Uutuusesittely: Sulanapitoelementit
09.11.2023

Liukkauden torjunta on jälleen ajankohtainen aihe, ja varsin monipuolinen ratkaisu löytyy valikoimamme uusista sulanapitoelementeistä.
Lue lisää...

Lue lisää
Betonrakenteiden nopeaa kuivumista
15.11.2018

Yleisesti on tiedossa, että betonin kosteudenhallinta ja betonirakenteiden kosteuden fysikaalisten ominaisuuksien vaikutusten mallintaminen betonin nopeampaan kuivatukseen ovat haastavia aihealueita.
Lue lisää...

Lue lisää
Katto– ja säteilylämmitys
03.09.2017

Kattolämpöelementistä ja säteilylämmittimistä lämpö siirtyy lämpösäteilynä huoneen seiniin, huonekaluihin ja muihin esineisiin tai vain rajatulle alueelle.
Lue lisää...

Lue lisää
Putkistojen sulanapito
05.09.2016

Talven pakkassäillä ulkona olevat tai maahan routarajan yläpuolelle asennetut vesi- ja viemäriputket jäätyvät helposti. Tähänkin on meillä olemassa järkevä ratkaisu.
Lue lisää...

Lue lisää
Saattolämmitys ennaltaehkäisee ongelmia
04.09.2016

Saattolämmityksellä pyritään korvaamaan putkesta ympäristöön siirtyvä energia. Autamme mielellämme sopivan järjestelmän suunnittelussa.
Lue lisää...

Lue lisää
Rännien sulanapito
03.09.2016

Katoille satanut lumi sulaa lämpötilan noustessa ja valuu vetenä vesikouruihin ja syöksytorviin. Kun pakkanen jälleen kiristyy, muodostuu putkistoon jäätä, ja ne tukkeutuvat.
Lue lisää...

Lue lisää
Ulkoalueiden sulanapito
02.09.2016

Ulkoalueiden jäätyminen talvella voi aiheuttaa vaaratilanteita ja vaikeuttaa liikkumista. Tehokas keino torjua jäätymisen aiheuttamia ongelmia on varustaa pysäköintialueet, ajoluiskat, kävelytiet, ulkoportaat, sillat ja lastauslaiturit automaattisella sulatus-järjestelmällä. Näin ulkoalueet pysyvät ympäri vuoden sulina ja turvallisina. Samalla estetään myös routavauriot. Sulanapitojärjestelmä koostuu kohteen rakenteisiin asennetuista lämpökaapeleista ja sulatusta ohjaavasta säätimestä tai ohjauskeskuksesta antureineen.
Lue lisää...

Lue lisää
Lattialämmitys eri lattiarakenteissa
29.09.2015

Paksuissa betonilaatoissa käytetään PST 18-lämmityskaapelia, metriteho 20w/m. Ohuet betonilattiat ja saneeraukset, joissa lämmityskaapeli tulee lähemmäksi lattiapintaa, on suositeltavaa käyttää PST10 - tai PST-C lämpökaapelia asennustavasta ja lattiarakenteesta riippuen, teholtaan 10w/m.
Lue lisää...

Lue lisää