Meiltä löydät markkinoiden parhaimmat hinnat

ERINOMAINEN
REILU

Tarjoamme laadukkaita sähkölämmityksen tuotteita erilaisiin sulanapitojärjestelmiin, sekä kattavasti kiinteistöjen ja muiden kohteiden kaikkiin lämmitykseen liittyviä huipputuotteita.

Miten Edox pystyy myymään tuotteet näin edullisella hinnalla?

Toimitamme kaikki tuotteet suoraan omasta varaston ja tuotannon yksiköstä.

OMA TUOTANTO
100% TOIMITUSVARMUUS

Iso osa myymistämme tuotteista tehdään meidän omassa tuotantotiloissa. Nopea tuotteiden valmistus, testaaminen ja toimitus on meidän erikoisosaamistamme.

Kuinka seuraatte tuotteiden laatua?

Keskitymme tarkasti ydinosaamiseemme.

KESKITTYMINEN
OSAAMINEN

Olemme keskittyneet jo 40 vuoden ajan suunnittelemaan ja valmistamaan huippulaadukkaita tuotteita sulanapitoon sekä sähkölämmitykseen. Haluamme edelleen pysyä alan johtavana toimijana ja pidämme huolta että myymämme tuotteet ovat jatkossakin alan parhaita.

Tarjoatteko parasta palvelua?

Kyllä. 90 % asiakkaistamme suosittelisivat meitä.

90% SUOSITTELEE
< 5 MIN

Asiakaspalvelumme on täällä auttamassa sinua ja tarjoamme mielellämme neuvoja tai suunnitteluapua tarpeidesi mukaisesti.

Kuinka tilaamasi tuotteet toimitetaan?

Todella nopeasti mihin tahansa Suomessa.

NOPEA
JOUSTAVA

Joustavat maksupalvelut ja nopeat toimitusvaihtoehdot helpottaa tilauksesi toimintaa. Tarvittaessa toimitukset onnistuvat myös suoraan rakennustyömaalle.

Mitä jos en ole tyytyväinen tuotteeseen?

Saat ehdottomasti 100% hyvityksen tilauksesta.

ILMAISET PALAUTUKSET
TAKUU

Oletko saanut väärän tuotteen, vai haluatko vaan jostain muusta syystä palauttaa tuotteen? Tämäkin meiltä onnistuu helposti ja saat tehdystä tilauksesta kokonaan palautuksen ilman mitään tarvittavia lisäselvityksiä.

 

Minkälainen toimija on EDOX-verkkokauppa?

Edox on Pistesarjat Oy:n kuluttajapuolelle perustettu verkkokauppa josta löydät helposti kaikki tarvittavat tuotteet myös hintoineen. Pistesarjat on perustettu vuonna 1977 ja yrityksen liikevaihtoennuste vuodelle 2023 on noin 10 miljoonaa euroa. Pääkonttori sijaitsee Espoossa ja sisältää päävaraston, noutopisteen ja tuotantoyksikön. Myös Lahdessa sijaitsee toinen yrityksen toimipiste.