Referenssit

Pistesarjat ja Kampin keskus
07.11.2016

Kampin kauppakeskus ja sen yhteydessä oleva joukkoliikenneterminaali on Pohjoismaiden vilkkaimpia terminaalialueita. Alueen läpi kulkee päivittäin noin 200 000 ihmistä ja sen pinta-ala on kokonaisuudessaan noin 3 hehtaaria.

Lue lisää
Pistesarjat ja Kemijärven saha
07.11.2016

Noin 800 henkilöä työllistävään Keitele Groupiin kuuluva Lappi Timber Oyvalmistaa Kemijärvellä havupuusta sahatavaraa, höylätavaraa ja mittatarkkaa liimapuuta. 

Lue lisää
Pistesarjat ja lentoaseman P5
16.09.2016

Helsinki-Vantaan lentoasemalle on valmistumassa Finavian 900 miljoonan euron kehitysohjelman mukaisesti jättimäinen P5-pysäköintihalli palvelemaan kasvavaa lentoliikenteen asiakasvirtaa. 

Lue lisää
Pistesarjat ja Magneettikatu
25.04.2016

Pistesarjat Oy:n toimittamat lämpökaapelit asennettiin Espoon Saunalahdessa Magneettikadulla sijaitsevaan, suureen uudisrakennuskohteeseen. Kohteessa on kolme 6-kerroksista kerrostaloa + autohalli. 

Lue lisää
Pistesarjat ja LNG-terminaali
21.03.2016

Suomen ensimmäinen LNG-terminaali on rakenteilla Porin Tahkoluodon öljy- ja kemikaalisatamaan. Terminaalin on arvioitu valmistumistuvan ensi syksynä.

 

Lue lisää
Pistesarjat ja Scandic Continental
25.05.2015

Helsinkiläisen hotelliklassikon,vuonna 1972 toimintansa aloittaneen Scandic Continentalin (alun perin InterContinental) ohi kulkiessa ei arvaisi, ellei tietäisi, että hotellissa on tehty muutostöitä jo useamman kuukauden ajan. Hotellin julkisivua ympäröi oranssi tunniste, mutta elämä hotellissa ja sen lähipiirissä jatkuu kuten tavallisesti: taksit pysähtyvät oven eteen, asiakkaat kulkevat huolettomasti jättimäisten puiden ympäröivän hotellirakennuksen lähettyvillä, suoja-aitojen keskellä kukkivat ryhdikkäästi asetellut kukat.

Lue lisää
Pistesarjat ja HUS Manala
20.05.2015

Sairaalaväellä on omanlaisensa huumorintaju. Siksi ei ole mikään suuri yllätys, että HUS on nimennyt maan alle rakennettavat tilansa Manalaksi. -Ainakin epävirallisesti.

 

Lue lisää